Als Chef-kok is jouw belangrijkste taak de organisatie op de keukenvloer. Je leidt de service voor de herberg en het restaurant en zorgt dat alle gerechten op tijd, netjes afgewerkt en smaakvol de keuken verlaten.
Het team zal uit een 2-tal koks bestaan. Je leidt hen op en stuurt hen rechtstreeks aan. Je bent het aanspreekpunt voor de zaal en staat in nauw contact met de zaalverantwoordelijke.

De herberg zal toegankelijk zijn voor een breed publiek waarbij drank zal primeren aangevuld met lokale duurzame tapas/bapas/snacks/… . Het restaurant kan aanvullend nog een aantal andere gerechten aanbieden die worden geserveerd op zeer unieke wijze en volledig in thema qua aankleding.
Voltijds contract en een gevarieerde job in een jong en dynamisch team.  Er zal zeker heel wat media-aandacht volgen na de opening van dit unieke concept.

Onder leiding allerlei zaal -en of keuken werkzaamheden uitvoeren gedurende enkele uren per week: Mise en place in de zaal, verwelkomen van de gasten, zaalbediening, opnemen van orders, afruimen, verzorgen van dranken achter de bar,..
Gevarieerde job in een jong en dynamisch team met conforme verloning.  Er zal zeker heel wat media-aandacht volgen na de opening van dit unieke concept.

Privacy-voorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we kunnen bieden.

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.